Disclaimer

Ini adalah blog [https://www.infokerja.org] panduan kerjaya, tips temuduga, jawatan kosong, tips memulakan perniagaan dan infomasi kerjaya kerajaan dan swasta. Sebarang gambar, video atau artikel dalam blog ini berasal dari pelbagai sumber.

Segala sumber telah dinyatakan dengan jelas dan Hak Cipta (Copyright) dipegang sepenuhnya oleh sumber tersebut. Sekiranya blog ini melanggar Hak Cipta pemilik sila email kepada admin iaitu [[email protected]] untuk saya memadam artikel tersebut.

Blog Info Kerjaya tidak bertanggungjawab terhadap kerugian, kecederaan atau kerosakkan jika menggunakan sumber dalam blog ini. Kami juga tidak bertanggungjawab jika kandungan dalam blog ini diterbitkan dalam blog lain tanpa kebenaran dari pihak kami.

Segala isi kandungan dalam blog ini adalah untuk tujuan memberi maklumat. Jika terdapat kesilapan sila hubungi saya dengan kadar segera untuk memperbetulkan kesilapan itu.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice and was last updated on January 15, 2018. If you have any questions feel free to contact me directly here: [email protected]

Penafian: Blog ini hanya menyiar ulang jawatan dengan tujuan memberi maklumat sahaja. Untuk permohonan jawatan, kami akan bawa kepada portal rasmi yang ditetapkan

Join telegram Info Kerja Kerajaan dan Swasta untuk info pantas Telegram Info Kerja

Contact Form